Faciliteterne

13 dobbeltværelser

er hyggelig og smagfuldt indrettet i autentisk stil. Alle værelser har bad med brusekabine og de 2 suiter er desuden udstyret med spabad, minibar og TV/DVD.

Internet

I kan frit koble jer på trådløst internet med jeres egen pc, i-phone m.m. Desuden er der internetopkoblet PC som ligeledes frit kan benyttes.

Lobbybaren

fungerer også som reception. Så foruden at sælge drikkevarer er det også her der kan spørges om hjælp til udflugter, booking af aktiviteter m.m.

Dining room

i den hyggelige spisestue, med smukt dækkede borde, byder chefkokken Pavel Strejc, på gourmetoplevelser hvor der tages udgangspunkt i sæsonens lokale råvarer.

Chesterfield Lougen

er slottets "stue" hvor der hygges, læses, samtales m.m. og typisk også der, hvor kaffen og cognacen nydes efter middagen.

Riddersalen

er et fantastisk rum at opholde sig i. Indretningen med det smukke gamle flygel og borde hvor der kan spilles kort m.m. er varm og hyggelig. Riddersalen anvendes også til møder og festarrangementer.

Pool Lounge

Vi har tidligere haft en lounge for rygere her, men da rygepolitikken også er slået ned i Tjekkiet, og rygerne må ud i det fri, har vi fået plads til et pool bord. God fornøjelse!

Chapelbaren

En helt unik bar, som er indrettet i det, der oprindelig er bygget som slottets kapel, og har en fantastisk udsigt. Baren benyttes ved specielle events.

Wellness faciliteter

Der er freelance massør og kosmetolog tilknyttet stedet. Desuden er der spa pool med plads 4-5 personer.

Parkering

Der er parkeringsplads bag ved slottet samt få pladser på forpladsen.

Udendørs faciliteter

Terrassen udenfor chapelbaren, er et skønt sted at tilbringe de varme sommerdage og ikke mindst de lune sommeraftener. Om sommeren har vi grupper af borde ude foran slottet, hvor måltiderne kan spises i det gode vejr. I parken er der mulighed for at gå en hyggelig tur, sidde på en bænk og nyde udsigten og fuglefløjten.
Der kan spilles petanque, kroket eller skak. Desuden er der en lille golf putting green, og golfbagen står klar med udstyr som frit kan benyttes.

Zámek Kněžice - 342 01 Petrovice u Sušice - Czech Republic
Zámek Kněžice - c/o NB Group - Søsterhøjvej 35 - DK8270 Højbjerg - Jette Boel - Tel: +45 87 450 111 - jb@knezice.dk