Presse

Presse

- uddrag fra pressen..

Flyaway – nov-dec 2010 af Susanne H. Knudsen

Danskerne på Slottet

1,2 millioner tjekker fulgte i oktober sidste år den ligefremme køkkenchef, Zdeněk Pohlreich, fra det populære tv-program Ano, šéfe!, da han cyklede op ad hovedgaden i den søvnige landsby, Petrovice, i det vestlige Tjekkiet. Hans mål var det lille, gulmalede slot på toppen af bakken.

Selvsyn – 2/10 2010 af Stine Daugaard

Hotellejer ved et tilfælde

At kærlighed kan føre til mange ting, findes der utallige eksempler på i historien. Men at den skulle føre til en titel som hotelejer i Tjekkiet, havde Jette Boel fra Århus ikke lige regnet med, da hun fandt sammen med sin nuværende mand, Niels Brøchner, for godt ti år siden.

JP Århus – Søndag d. 13. december 2009 af Martin Johansen

Tjekkisk Ramsay revser Brøchner

Et afsnit af den tjekkiske udgave af "Hell's Kitchen" er blevet optaget på byrådsmedlem Niels Brøchners slot i Tjekkiet. I Tjekkiet hedder den kritiske køkkenchef ikke Gordon Ramsay men Zdenik Pohlreich. Og selvom han måske er knap så hårdkogt som den britiske original Ramsay fra den kendte reality-serie på tv, "Hell's Kitchen" bliver der gået kritisk til værks.

Dagbladet SØNDAG, Norge – Søndag d. 21. december 2008 af Guro Danielsen

Tre Nøtter til Askepott

Filmen er veldig populær her i landet. Den vises hver jul. For oss er det en komedie, et komisk eventyr. Rejsen til Askepottland Fly til Praha, og kjør bil videre sørover. Bo som en prinsesse: Zamek Knezice er et ekte slott fra 1800-tallet.

FEMINA – 3. januar 2008 af Susanne H. Knudsen
Danske Jette Boel købte tjekkisk slot:

Driver luksushotel i det smukke Bøhmen

…………for at se slottet, der under kommunisttiden var blevet brugt som plejehjem. Nu skulle de ældre imidlertid flyttes til et nyt plejehjem i den nærliggende by, Susice, og slottet var til salg.
…………mange havde jo oplevet, at deres ældre familiemedlemmer havde boet her, og kunne ikke forlige sig med tanken om, at stedet nu var hotel, mens andre var meget positive. Da en af de ældre damer så vores Royal Suite, sagde hun: "Her har min mor boet" og var rørt til tårer over at se, hvilken forvandling rummet havde taget.

STERLING MAGAZINE – marts/april 2007 af Camilla H. Tjellesen

Restoration without drama

"We didn't have any experience at all in the tourism business before we bought this place." says Jette Boel of the hotel Zamek Knezice (Knezice Castle) in Petrovice, near Susice. "We're just ensuring that things are the way we like it when we travel ourselves."

Mad & Bolig – Nr. 8 2006 af Lise Septimius Krogh

Tjekkiske fristelser

Den rene og klare luft og duften af nyslået græs giver en følelse af, at her, kan man lettere trække vejret. Stilheden er slående, og den bliver kun afbrudt af fuglefløjt og sagte knitrende grene, der stammer fra et lille sort egern, der hopper fra træ til træ – og her er grønt, meget grønt.

Golfbladet – 2006 af Kaj Hartmeyer

Europatour

Zámek Knezice ligger i det sydvestlige hjørne af Tjekkiet kun 30 km. fra den tyske grænse. Alligevel er det et hjørne af Europa, hvor tiden næsten står stille. Vi er ved indgangen til Sumava Park, en af Europas største Naturparker.

BT – 24. september 2005 af Bjørn Westergaard

ØL-FERIE MED HØJT SKUM

Slottet, som nu er et spændende mål for danske turister, var oprindelig sommerbolig for en adelsfamilie tilbage i 1500-tallet.

IN – 2/2005 af Camilla Lindemann

Dansk slotsfrue i Tjekkiet

Der ligger en hvalros i floden. Den sprøjter vand ud gennem næseborene. Jeg tager skoene af og vader ud i vandet. Jeg ved godt at det ikke er en rigtig hvalros. Jeg er nemlig i Tjekket.

Jyllandsposten – 10. juli 2005 af Louise With

Dansk slot i Bøhmens bjerge

"Tanken er, at det skal være en oplevelse at bo her. Ikke et traditionelt hotel, hvor man bare er på sit værelse. Her har man hele slottet til rådighed og park og skov lige udenfor døren".

Politikken – 25. august 2004 af Dana Schmidt

Romantik og komfort på dansk slot i Tjekkiet

Under kommunistsystemet var slottet Knezice misligholdt, ligesom utallige andre historiske bygninger i Tjekkiet, men den tid er definitivt forbi. Regimet er faldet, slottet er til gengæld genopstået. Det er totalt, men nænsomt gennemrestaureret, og nu står det i hele sin skønhed og elegance og er klar til at tage imod gæster.

Zámek Kněžice - 342 01 Petrovice u Sušice - Czech Republic
Zámek Kněžice - c/o NB Group - Søsterhøjvej 35 - DK8270 Højbjerg - Jette Boel - Tel: +45 87 450 111 - jb@knezice.dk